Μπράβο στον Περιστεριώτη Λευτέρη Πετρούνια για τις δηλώσεις του!

Ο Περιστεριώτης Λευτέρης Πετρούνιας έχει ήδη αναδειχτεί χρυσός ολυμπιονίκης, 5 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και 5 φορές πρωταθλητής Ευρώπης, από την αρχή της καριέρας του έως σήμερα. Μετά τον τελευταίο του χρυσό θρίαμβο επέστρεψε στην Ελλάδα και κατά την άφιξή του στο Ελ.  Βενιζέλος, όταν ρωτήθηκε πού αφιερώνει το χρυσό μετάλλιο δήλωσε τα εξής:

«Είναι ξεκάθαρα αφιερωμένο στην οικογένειά μου αλλά πάνω από όλα είναι στην Ελλάδα και τους Έλληνες και στους αθλητές που είναι πίσω μου. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε είναι επτά μήνες απλήρωτοι, το ίδιο ισχύει και με εμένα και ελπίζω η νέα διοίκηση να μην συνεχίσει τα λάθη της παλιάς διοίκησης. Χάρη στους χορηγούς που έχω μπορώ να συνεχίσω να κάνω γυμναστική. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε πίσω μου είναι στην ίδια κατάσταση χωρίς χορηγούς». Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του προπονητή του, Δημήτρη Ράφτη, που αναφέρθηκε στις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές και στην αδράνεια του Υπουργείου απέναντί τους:

«Δεν πρέπει να μένουμε μόνο σε ευχολόγια. Πρέπει όλα αυτά που συζητάμε κάθε φορά που γυρίζουμε με ένα μετάλλιο στα χέρια, να γίνουν κάποια στιγμή πράξεις. Γιατί με τις ευχές, για τα υπόλοιπα παιδιά δε βγαίνει τίποτα». Μπράβο τους για την ευθύτητα και ειλικρίνεια και ευχόμαστε οι ιθύνοντες να κάνουν αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους.