Κι εκεί που λες ότι έχω δοκιμάσει τα πάντα, ότι «πόσες νέες γεύσεις παγωτού μπορεί να βρει κάποιος;» έρχεται το Fatto a mano, το αγαπημένο μας brand στο παγωτό, στην Κώστα Βάρναλη 21, απέναντι από το θερινό Σινέ Πέραν, να μας εκπλήξει ξανά ευχάριστα. Η φαντασία και η δημιουργικότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του, μαζί με την απαράμιλλη ποιότητα των υλικών του.
Παγωτό μασκαρπόνε μανταρίνι, καταπληκτικά δροσιστικό αλλά και παγωτό «Cassata Siciliana» μια παραδοσιακή γεύση Σικελίας, με κομμάτια φρούτων, Marsala, τυρί Ricotta και παραδοσιακό θυμαρίσιο μέλι!
Εδώ επίσης δοκιμάσαμε πρώτη φορά παγωτό ανθότυρο με μέλι, παγωτό με γεύση ρακόμελο, σορμπέ από λωτό (!), παγωτό ρυζόγαλο πασπαλισμένο με μυρωδάτη κανέλλα, παγωτό με γεύση λουκούμι, με γεύση τριαντάφυλλο, παγωτό τσουρέκι, με κομματάκια πραγματικού μαστιχάτου τσουρεκιού, λουκούμι μαστίχα με αμύγδαλο, φιστίκι αράπικο με καραμέλα, μαστίχα λεμόνι με κομματάκια κίτρο, αλμυρή καραμέλα και αβοκάντο και πάμπολλες άλλες πρωτότυπες αυθεντικές γεύσεις.
Τα φρεσκοφτιαγμένα χειροποίητα παγωτά του Γιάννη -που είναι πάντα έτοιμος να σε βάλεις να δοκιμάσεις όλες τις γεύσεις- είναι εκεί μπροστά σου, σε δύο μεγάλες βιτρίνες εξόχως δελεαστικά. Μαζί τους τα εξαιρετικά γλυκά για να συνοδεύσεις το παγωτό σου. Ραβανί, πορτοκαλόπιτα, σοκολατόπιτα, καρυδόπιτα, προφιτερόλ, εκμέκ πολίτικο και εκμέκ κανταΐφι, πάντα με αγνά υλικά (όπως το παγωτό), τίποτα τεχνητό, υψηλής ποιότητας και φυσικά αξεπέραστης γεύσης.
Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τις γευστικότατες κρέμες, βανίλια, σοκολάτα, ρυζόγαλο, πανακότα αλλά και namelaka (ιαπωνική κρέμα με γάλα και σοκολάτα, με μια τέλεια υφή) αλλά και τον χαλβά αμυγδάλου με μέλι.
Ο Γιάννης, ιθύνων νους και δημιουργός αυτής της γλυκιάς πανδαισίας με προετοίμασε και για νέες «αφίξεις» στο Fatto a mano. «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πάντα να πηγαίνω μπροστά, να πειραματίζομαι, να δοκιμάζω νέα πράγματα, να πραγματώνω νέες προκλήσεις. Θέλω να επιβεβαιώνω και να ξεπερνώ τις προσδοκίες του κόσμου, να τις ικανοποιώ με τον καλύτερο τρόπο. Έρχεται λοιπόν πολύ σύντομα ένα νέο concept με γλυκά! Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς και πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο!»
Εμείς, όλοι οι πιστοί fan του καταπληκτικού αυτού παγωτού, περιμένουμε εναγωνίως…
Κώστα Βάρναλη 21, Περιστέρι
Τηλ: 21 0577 7407
της Γιούλης Ηλιοπούλου